به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در این مرحله موشکهای زمین به زمین نیروی زمینی با نظارت فرمانده کل ارتش و هدایت قرارگاه مرکزی رزمایش از صدها کیلومتر دورتر به سمت منطقه رزمایش پرتاب شد.
به گفته امیر سرتیپ کیومرث حیدری سخنگوی رزمایش بزرگ ضربت ذوالفقار، موشکهای زمین به زمین صاعقه و موشکهای ساحل به دریا که توسط متخصصین صنایع دفاع و مبتکران داخلی ساخته و بهینه شده با برد قابل توجه و قدت زیاد جوابگوی هرگونه تهدیدی خواهد بود.
وی افزود: در این مرحله از رزمایش سامانههای اطلاعاتی الکترونیکی، ضدالکترونیکی و ارتباطی ساخت صنایع دفاع با امکانات ایجاد اختلال در سیستمهای ارتباطی دشمن مورد استفاده قرار گرفت و همچنین سامانه فرستنده رادیویی سیار به عنوان یکی از لایههای ارتباطی پیامرسان تا برد 100 کیلومتر و با فرض قطع ارتباط تاکتیکی بهرهبرداری شد.
وی افزود: این مرحله از رزمایش با تکیه بر بخشی از دستاوردهای صنایع نظامی در بهرهبرداری از شبکههای هوشمند و قابل کنترل در بخش عملیات ضد الکترونیک و با سیستمهای جهتیاب پخش پارازیت و شنود عملیات رهگیری سیگنالی در یگانهای جنگهای الکترونیک انجام شد.